MAAK WERK VAN JE IDEALEN

Je hebt een keurig cv en een prima baan. Je bent wat ze in de volksmond ‘succesvol’ noemen. En toch knaagt er iets. Maakt jouw werk nu echt het verschil? Zet je jouw talenten in voor de goede zaak? Of is de wereld onder de streep niet echt beter geworden als jij je to do-lijstjes hebt afgevinkt?

Als dit vragen zijn waar jij mee worstelt, dan is The School for Moral Ambition de plek voor jou. Wij willen je helpen om een ander pad te verkennen, eentje waarin jouw carrière en de kostbare tijd die je erin stopt ten goede komt aan een veel betere wereld.

De missie van onze stichting is helder. We willen zoveel mogelijk mensen helpen om de stap te zetten naar een baan met positieve impact.

We bijten dit jaar het spits af in Nederland en Vlaanderen. Ondertussen hebben we de ambitie om een wereldwijde beweging in gang te zetten. We willen zo veel mogelijk
mensen helpen om de stap te zetten naar een baan met positieve impact.

Blijf op de hoogte
Een Moral Ambition Circle is een groep van zes tot acht mensen die in gesprek gaan over het verschil dat ze kunnen maken met hun werk. Wij hebben een lesprogramma ontwikkeld en stellen alle tools die je nodig hebt gratis beschikbaar.

Ben je klaar om je carrière te wijden aan de belangrijkste uitdagingen van onze tijd? Meld je aan en krijg direct toegang tot ons platform.
Start je Circle
The School for Moral Ambition ontstond vanuit een verlangen om niet alleen over een betere wereld te praten, maar ook daadwerkelijk iets te doen.

Onze oprichters zijn schrijver Rutger Bregman, ontwerper Harald Dunnink, voormalig bankier Julia van Boven en voormalig consultant Jan-Willem van Putten

Het groeiende team bestaat inmiddels uit vijftien mensen. In de afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan het opzetten van de Moral Ambition Circles, waarmee we het ideaal van ‘morele ambitie’ voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk willen maken. Tegelijkertijd werken we toe naar de Moral Ambition Fellowships: een speciaal programma dat live gaat op 1 mei 2024.
HET BESTUUR VAN DE ANBI STICHTING
Heleen Dura van Oord
Bestuurslid
Edmond Hilhorst
Bestuurslid
Saskia Bruysten
Nieuw bestuurslid
Salmaan Sana
Nieuw bestuurslid

onze zeven principes

The School for Moral Ambition is gegrondvest op zeven principes. Deze beschrijven de manier waarop wij de wereld willen verbeteren – en vormen de leidraad bij al onze beslissingen.
Hier staan wij voor

Steun de beweging voor morele ambitie

We zijn op zoek naar financiers die in lijn met onze waarden handelen en morele ambitie uitdragen in hun eigen leven. Om samen iets achter te laten dat er werkelijk toe doet.
Word ook funder
o.a. DEZE FOUNDING FUNDERS
GINGEN JE VOOR

o.a. Deze funding funders gingen je voor

Sven Rickli
Anne-Marie Rakhorst
Astrid Leyssens
Karin Doeksen - Kleykamp
Idgar Van Kippersluis
Maurits Schouten
Michiel van Asbeck
Ruben Timmerman
Walter Balestra
Leendert van Driel
Michiel Toneman
Contribute Foundation
Heleen Dura - van Oord
Edmond Hilhorst
Een gids voor hoe ook jij het pad van morele ambitie kunt volgen.

Dit boek gaat over een beweging van pioniers.

Veelgestelde vragen