maak de missie mogelijk

Bij The School for Moral Ambition bouwen we aan een wereldwijde beweging voor morele ambitie. De missie van onze stichting is helder: we willen zoveel mogelijk mensen helpen om de stap te zetten naar een baan met positieve impact. Om deze ambities te verwezenlijken, vragen we om financiële steun. Zo betalen we een basissalaris voor de deelnemers in ons fellowship-programma, bouwen we aan het online platform voor de Moral Ambition Circles en ondersteunen we een team dat de beweging voor morele ambitie helpt groeien.

Donaties zijn daarom van groot belang. Vul het formulier hieronder in om ook bij te dragen. The School for Moral Ambition is een geregistreerde ANBI-stichting. Wil je weten hoeveel je donatie je in werkelijkheid kost? Bereken dit hier.

jouw steun maakt het verschil
‍

Overweeg je een grote donatie?

Bij The School for Moral Ambition waarderen we alle donaties, groot en klein. Als je overweegt om een grotere donatie te doen, nodigen we je graag uit voor persoonlijk contact met onze cofounder en community director, Julia van Boven.

Julia kan je meer vertellen over onze missie als ANBI-stichting, de impact van jouw bijdrage, en de manieren waarop je kunt bijdragen aan de groei van de beweging voor morele ambitie. Neem contact op en ontdek hoe jouw donatie een enorm verschil kan maken.

Julia van Boven

Co-founder

julia@moralambition.org