START JOUW CIRCLE

Morele ambitie is meer dan een idee – het is een beweging. Daarom lanceren we de Moral Ambition Circles. Start jouw Circle en sluit je aan bij onze beweging.

Start mijn Circle

Wat zijn Moral Ambition Circles?

Moral Ambition Circles zijn groepen van zes tot acht mensen, die gedurende zeven bijeenkomsten met elkaar in gesprek gaan over hoe zij het verschil kunnen maken met hun carrière.

The School for Moral Ambition heeft een online platform en een lesprogramma voor de Circles ontwikkeld. Alle tools die je als Circle-deelnemer nodig hebt, stellen wij gratis beschikbaar.

Wie we zoeken? Doeners en verbinders. Pioniers die het pad van morele ambitie willen verkennen en anderen inspireren. Mensen uit alle sectoren, die hun talenten willen inzetten om zo veel mogelijk goed te doen. Doe jij mee?

Start mijn Circle

Hoe kan ik aan een Circle deelnemen?

Wij geloven dat morele ambitie besmettelijk kan zijn. Het lukt maar weinig mensen om zonder enige aanmoediging in actie te komen. De meesten van ons hebben een duwtje in de rug nodig – en dat willen we elkaar geven.

Als je aan een Circle wilt deelnemen maar niemand kent die er een is begonnen, dan moedigen we je aan om er zélf een te beginnen. Zo breng je niet alleen jezelf in beweging, maar help je ook ook vijf tot zeven anderen om de eerste stap te zetten.

Lees meer

ONS PROGRAMMA helpT je bij het maken van impactgedreven carrièrekeuzes

Evalueer je carrière

aan de hand van een nieuwe maatstaf om je impact te meten.

Ontdek carrièrepaden

waar jouw specifieke talenten het meeste bijdragen.

Vind gelijkgestemden

die je aanmoedigen om de lat hoger te leggen en in actie te komen.

MELD JE AAN ALS CIRCLE STARTER

Als starter van een Moral Ambition Circle ben jij degene die jezelf en anderen in beweging brengt. Je staat niet alleen aan het begin van je eigen reis, maar je hebt ook de kans om een groep van wereldverbeteraars op weg te helpen.

Ben je klaar om je carrière te wijden aan de belangrijkste uitdagingen in de wereld? Meld je aan en krijg direct toegang tot ons platform en het programma voor de Circles.

Start mijn circle
‘Wie zich door anderen laat inspireren, kan zijn actiedrempel wel degelijk verlagen.

Dus laat je besmetten. Begin gewoon. En als je al begonnen bent, vraag anderen om mee te doen.’
Rutger Bregman,
Morele Ambitie

HET PROGRAMMA
VAN WEEK TOT WEEK

Sessie 1

1

Sessie 2

2

Begin je reis

Definieer morele ambitie

Sessie 3

3

Verken uitdagingen

Sessie 4

4

Ontdek hoe je kan bijdragen

Sessie 5

5

Zet je netwerk in

Sessie 6

6

Help elkaar verder

Sessie 7

7

Bepaal jouw pad

Optioneel*

8

Terugkomsessie

Start MIJN circle

Meld je aan en je krijgt van ons het programma, toegang tot het platform voor organisatie, en een webinar met extra uitleg.

Nu is het aan jou.
Start mijn circle